Модель організації мережі наступного покоління на основі концепції Softswitch та технології MPLS - Галанов, К. Ю. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є дослідження моделі організації мережі наступного покоління з використанням технології багатопротокольної комутації по мітках та застосуванням технології управління Softswitch для забезпечення гарантованого QoS. Обґрунтована узагальнена функціональна модель організації мережі наступного покоління з використанням Softswitch. Було запропоновано приклад сценарію встановлення з'єднання для мережі наступного покоління, а також відповідний цьому сценарію типовий розрахунок інтенсивності обміну сигнальними повідомленнями в процесі обслуговування викликів комутатором Softswitch.
Next Generation Network Organization Model Based on Softswitch Concept and MPLS Technology
Keywords: NGN; IP-телефонія; транспортна технологія; MPLS; гарантована якість; RSVP; програмний комутатор; SOFTSWITCH; SIP; MGCP