Розробка реконфігурованого мобільного робота - Дмитрієв, Д. В. (My University, 2024)
Метою цієї статті є дати огляд технологій, який можна використовувати для впровадження робототехніки до освітнього закладу. У цій статті розглядаються як комплексні робототехнічні системи так і проекти, які реалізують лише певні елементи робототехнічної системи, такі як електроніка, апаратне забезпечення або програмне абезпечення. Зроблено висновки про актуальність приладу сьогодні.
Keywords: "Зроби сам"; відкрите джерело; апаратне забезпечення; проектне навчання; швидке прототипування