Комп’ютерна система оцінки м’язового навантаження - Прасол, І. В.; Дацок, О. М.; Єрошенко, О. А. (My University, 2020)
Необхідність пошуку інноваційних підходів при оцінки м'язової навантаження людини продиктовані часом. У сучасному світі існує методів оцінки скелетних м'язів, які можна застосувати в комп'ютерних технологіях. Для якісної і кількісної оцінки стану нервово-м'язового апарату людини за допомогою електроміограми (ЕМГ) може бути використаний інформаційний метод частотно-часового аналізу.
Keywords: м'яз; ЕМГ; біооб'єкт; комп'ютерна система