Розроблення програмного забезпечення для аналізу вхідної інформації робітника приладобудівного виробництва для видачі завдань на виконання - Андреєв, А. С. (ХНУРЕ, 2025)
У статті розглядається розробка програмного забезпечення для аналізу текстової інформації робітників приладобудівного виробництва. Досліджуються методи інтелектуального аналізу тексту, технології обробки природної мови та використання великих мовних моделей для обробки виробничої документації. Представлено архітектуру системи з використанням Python, FastAPI і LLM-моделей, що дає змогу автоматизувати процеси аналізу CV робітників, обробки запитів та генерації персоналізованих завдань на виконання. Описано технічні засоби реалізації та етапи роботи системи від отримання даних до взаємодії з користувачем через веб-інтерфейс.
Keywords: приладобудівне виробництво, аналіз текстової інформації, великі мовні моделі, обробка природної мови, Python, FastAPI, машинне навчання, штучний інтелект, класифікація текстів, автоматизація документообігу, LLM, інтелектуальний аналіз тексту