Адаптивна інтелектуальна система автоматичного догляду за рослинами - Лукашин О. В. (My University, 2022)
У магістерській кваліфікаційній роботі виконано проєктування нейропроцесора для виконання логічних операцій по керуванню електроприводом системи інтелектуального догляду за рослинами. Метою роботи є проектування нейропроцесора для виконання логічних операцій по керуванню електроприводом системи інтелектуального догляду за рослинами, виконаного на сучасній елементній базі і перевірка ефективності його використання. Об’єктом дослідження є нейропроцесор для управління електроприводами виконавчого механізму. Предметом дослідження є модель нейропроцесора для виконання логіч-них операцій по керуванню електроприводами виконавчих механізмів системи автоматичного догляду за рослинами За результатами проведеного проектування, розроблена система успішно впоралась зі своєю задачею. Розроблена автоматична система дає змогу безвід-мовної роботи протягом 11 років, що дає змогу конкурувати серед інших про-дуктів даної області.
Keywords: САПР; VHDL; ПЛІС; нейромережа; нейропроцесор