Дослідження механізмів паперових pop-up виробів - Пономаренко, А. С. (My University, 2022)
Метою роботи є визначення оптимальних конструкцій для забезпечення максимальної ефективності передачі інформації. Об’єктом дослідження є конструкція поп-ап виробів. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розглянуто історію розвитку і застосування поп-ап механізмів, їх класифікацію, проаналізовано мету застосування різних видів конструкцій, їх конструктивних особливостей, оцінена їх здатність до передачі інформації. Було проведено експериментальне порівняння 8 видів паперових механізмів, проведено оцінку методом аналізу ієрархій, визначено типи механізмів, що найефективніше вирішують завдання економії місця на сторінці. Розроблено рекомендації до вибору механізму при виготовлені нових поп-ап видань.
Keywords: поп-ап механізм; конструкція поп-ап виробів