Автоматизація аналізу безпеки програмного коду за допомогою платформи Kubernetes - Коханевич, Є. Г.; Федюшин, О. І. (НТУ «ХПІ», 2020)
Метою доповіді є реалізовація Kubernetes Operator для наступних інструментів тестування програмного коду: SpotBugs (SAST) та OWASP ZAP (DAST). Отримано ефективний інструмент автоматизації сканування безпеки програмного коду, що розробляється в середовищі Kubernetes. Цей інструмент дозволяє забезпечити ефективний та швидкий процес аналізу безпеки програмного коду без необхідності конфігурації та постійної підтримки інструментів сканування.
Keywords: інформаційні технології; тестування програмного коду; Kubernetes; аналіз безпеки програмного коду