Дослідження методів нейронних мереж для виявлення шахрайства - Скримінський, Н. О. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є використання нейронних мереж для виявлення шахрайства в банківській сфері. Робота присвячена огляду та аналізу методів і технологій, що використовуються для виявлення аномалій у фінансових операціях з метою запобігання шахрайству та підтримки фінансової безпеки клієнтів і банківських установ.
Keywords: банківська установа; шахрайство; фінансова операція; запобігання шахрайству