Особливості змісту правовідносин під час проходження служби в органах служби безпеки україни суб’єктами трудового права - Панченко, М. В. (My University, 2016)
У статті на основі норм чинного законодавства проведено аналіз змісту правовідносин суб’єктів трудового права під час проходження служби в органах Служби безпеки України та його особливостей. // In the article on the basis of the norms of the current legislation, an analysis of the content of legal entities of labor law was carried out during the service in the security authorities of Ukraine and its features.
Keywords: правовідносини; Служба безпеки України; працівник; роботодавець; права; обов’язки; legal relationships; Security Service of Ukraine; employee; employer; law; duties