Алгоритми AQM для боротьби з перевантаженням - Крилов, М. В.; Димчук, М. І.; Бородай, В. Р.; Єрошенко, О. А. (ХНУРЕ, 2024)
У сучасному світі, де безперервний потік інформації є невід’ємною складовою функціонування різноманітних систем зв’язку, управління чергами маршрутизаторів набуває особливої актуальності. Широке поширення комп’ютерних мереж є наслідком багатьох факторів, а підключені до них користувачі створюють велике навантаження на мережеві ресурси та пристрої.
Keywords: боротьба з перевантаженням; мережеві ресурси