Концепція цифрових двойників в виробничих системах - Макаренко, Г. С.; Пащенко, О. С.; Стародубцев, М. Г. (ХНУРЕ, 2026)
Представлено аналіз сучасної концепції цифрових двійників стосовно виробничих систем, наведено огляд характеристик і параметрів цифрового двійника. На основі аналізу визначено та згруповано за значимістю основні характеристики цифрового двійника, що впливають на ефективність застосування концепції у виробничих системах
Keywords: цифровий двійник