Правові проблеми державної реєстрації малих та середніх підприємств в Україні - Коритін, Д. С. (Право, 2016)
У статті аналізуються питання щодо існування головних проблем, які виникають при державній реєстрації малих та середніх підприємств в Україні, та визначаються шляхи їх подолання. // The article analyzes the issues of the existence of the main problems that arise in the state registration of small and medium enterprises in Ukraine, and the ways of overcoming them are determined.
Keywords: малі та середні підприємства; фізична особа-підприємець; юридична особа; державна реєстрація; державний реєстратор; суб’єкти господарювання; small and medium enterprises; individual entrepreneur; legal entity; state registration; state registrar; business entities