Аналіз моделі попередження аварійних ситуацій при керуванні транспортним засобом - Кавердій, В. Ю. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є розробка алгоритму попередження аварійних ситуацій на основі моніторингу поведінки водія. Предметом дослідження є розподілена система попередження аварійних ситуацій при керуванні транспортним засобом. Результати, отримані в магістерської атестаційної роботи, можуть бути використані при створенні нового класу систем для моніторингу поведінки водія транспортного засобу під час руху з метою виявлення небезпечних станів і формування контекстно-орієнтованих рекомендацій. Отримана інформація про розпізнану ослаблену увагу або втому водія, а також контекст і інформація з хмарного сервісу, дозволяють завчасно його попередити і сформувати рекомендацію, орієнтовану на прийняття водієм заходів щодо запобігання настання аварійної ситуації.
Analysis of Model for Prevention of Accidents When Driving
Keywords: попередження аварійних ситуацій; аварійна ситуація; керування транспортним засобом