Необхідність побудови системи менеджменту якості в бібліотеці - Бояріна, Л. О.; Влащенко, Л. Г.; Нікітенко, О. М. (ХНТУСГ, 2010)
Наукова бібліотека ХНУРЕ з метою підвищення ефективності роботи та якості обслуговування читачів розпочала процес впровадження системи менеджменту якості.
Keywords: менеджмент якості в бібліотеці; наукова бібліотека; індикатори якості