Особливості QR-кодів та проблеми FISHING - Кирпота, Ф.; Халімонов, Я. (ХНУРЕ, 2023)
Дана робота спрямована на огляд галузей застосування QR-кодів та їхніх особливостей. Детально розглянуто актуальність QR-кодів. Наведено короткий аналіз зразка коду. Наведено узагальнений огляд стандартних і мікро QR-кодів. Приділено увагу такому важливому напряму, як фішинг; розглянуто основні види фішингу та їхню суть.
Keywords: фішинг; QR-коди