Оптоінформаційні біометричні системи - Бітюков, А. Ю. (My University, 2022)
У роботі було розглянуто системи розпізнавання образів, їх алгоритм роботи, різні методи розпізнавання образів, загальні труднощі які можуть впливати на розпізнавання системи та проаналізовано реалiзацiю фур'є аналiзу при рoзпiзнаваннi oбразiв. Розрахований та порівняняний гармонічний сигнал зі зміною деяких параметрів та величини
Keywords: біометрія; кoрелятoр; лазерне сканування; розпізнавання образів; фiльтрацiя вандерлюгта