Розробка конфокального лазерного скануючого мікроскопу на базі dvd привода - Лебединський О. Е. (ХНУРЕ, 2022)
Обґрунтовано корисність розробки КЛСМ за використанням DVD приводів, що дозволить науковцям чи студентам з невеликим бюджетом побудувати мікроскоп, здатний отримувати цифрові зображення з досить високою роздільною здатністю. Розроблено структурну схему прототипу КЛСМ на основі DVD приводів.
Keywords: мікроскоп; цифрові зображення; роздільна здатність