Клітинно-автоматне моделювання динаміки реструктурованих мережевих структур - Гук, А. С. (My University, 2020)
Дана робота присвячена клітинно-автоматному моделюванню динаміки реструктурованих мережевих структур. Підтримка функціонування мережевої структури в умовах впливу різних зовнішніх факторів передбачає одиночність або множинність, регулярність та унікальність в часі окремих впливів зовнішнього середовища на мережеву структуру. В умовах наявності таких впливів структура функціонально видозмінюється. Мета видозмін – підтримання функціональності структури. Динаміка реструктуризації визначається динамікою впливів зовнішнього середовища. Дані фактори взаємопов'язані і, зрозуміло, специфічні для різних предметних областей. Але загальний характер взаємозв'язків і взаємозалежностей – єдиний і, в цілому, відповідає представленому опису. У зв'язку з цим актуальна проблематика моделювання мережевих структур в аспекті їх реструктурування.
Cellular-Automatic Modeling of Restructured Network Structures Dynamics
Keywords: клітинні автомати; реструктурованість; мережева структура