Спосіб підготування електронного посібника для дистанційного навчання - Аврунін, О. Г.; Масловський, С. Ю.; Носова, Т. В.; Семенець, В. В. (My University, 2010)
Спосіб підготування електронного посібника для дистанційного навчання, що складається з процедури обробки та структурування вихідних навчальних матеріалів, розробки статичного та динамічного матеріалу, розробки аудіоматеріалу та його синхронізації з графічними даними, виконання інтеграції розроблених даних до шаблону порцій матеріалу, що викладається, який відрізняється тим, що вводиться процедура структурування та сегментації багатоелементних зображень графічного матеріалу на інформативно-значущі області, виконується присвоєння кожній інформативно-значущій області зображення унікального ідентифікатора, проводиться підготовка відповідної змістовної інформації щодо опису інформативно-значущих областей, формування процедури розробки засобів подання графічного матеріалу за двонапрямленою інтерактивною структурою та відповідного відображення інформативно-значущих матеріалів.
Keywords: електронний посібник; дистанційне навчання