Програмно-апаратний комплекс високоточної реєстрації моментiв виникнення метеорних слідів - Козак, В. О. (My University, 2020)
Робота присвячена пасивним методам дослідження метеорних явищ, що базуються на прийомі сигналів віддалених телецентрів. В огляді показана актуальність метеорних досліджень, які використовуються засоби і методи для їх проведення. Особливу увагу приділено пасивним методам досліджень, зокрема, приймального комплексу, який вже багато років працює в Балаклійської польової лабораторії. Розглянуто вживане обладнання і програмне забезпечення, а також отримані на комплексі дані.
Keywords: метеори; синхронізація шкалою; вимір координат; апаратно-програмний комплекс