Особливості використання Azure Pipelines для реалізації стратегії DevOps - Сердюк, С. С.; Колтун, Ю. М. (My University, 2021)
Хмарні технології за останні роки набули популярності і стають одним з найкращих інструментів для бізнесу. Метою доповіді є визнання особливостей використання ресурсу управління від Azure в тому, що, по-перше - це хмара світового класу для розміщення віртуальних машин під керуванням Windows або Linux. По-друге, незалежно від того, чи використовується ASP.NET, Java, Node.js або PHP для розробки додатків, буде потрібен конвеєр безперервної інтеграції і безперервного розгортання (CI/CD) для автоматичної відправки змін на ці віртуальні машини.
Keywords: хмарні технології; автоматизація процесів