Аналіз наявних телемедичних сервісів надання медичних послуг - Любивая, О. А. (ХНУРЕ, 2023)
Таким чином, активне впровадження і удосконалення телемедичних сервісів надання безкоштовних медичних послуг українцям в умовах пандемії та війни є актуальним науковим напрямом розвитку сучасної медицини і галузі біомедичної інженерії
Keywords: біомедична інженерія; медичні послуги; телемедицина