Роль та місце спортивно-оздоровчого туризму в системі рекреаційних послуг - Грохова, Г. П. (ХДАФК, 2016)
Збереження здоров’я є одним із першочергових завдань, вирішення якого потребує комплексного підходу до всіх сфер життєдіяльності людини. Одним із таких підходів можна обрати рекреаційну діяльність спортивно-оздоровчого туризму, яка сьогодні є одним з найбільш ефективних здоров’язберігаючих аспектів, де формування здорового способу життя людини і суспільства в цілому, має велике державне значення.
Keywords: спортивно-оздоровчий туризм; рекреаційні послуги; здоров’язбереження; дозвілля