Розробка інтелектуального застосунку для тренерів і відвідувачів тренажерної зали з автоматичною генерацією тренувальних програм на основі фізіологічних параметрів користувача - Животов, С. К. (My University, 2025)
Мета роботи – розробка інтелектуального застосунку для тренерів і відвідувачів тренажерної зали з автоматичною генерацією тренувальних програм на основі фізіологічних параметрів користувача. Методи дослідження – аналіз літературних джерел, вивчення аналогічних систем, теоретичне дослідження принципів роботи рекомендаційних систем та застосування штучного інтелекту, архітектурне моделювання та практична апробація. У результаті виконання звіту з практики проаналізовано сучасні підходи до автоматизації створення тренувальних програм, обґрунтовано вибір методів штучного інтелекту та розроблено основні компоненти серверної частини майбутнього застосунку.
Keywords: генерація програм; фізіологічні параметри; система рекомендацій; спортивна аналітика; тренажерна зала; тренувальна програма