Дослідження методів побудови інтернет-магазинів з інтелектуальною підтримкою вибору товарів - Швечіков, І. С. (My University, 2020)
Об'єкт дослідження – процеси функціонування систем електронної комерції. Метод – моделі й методи реалізації бізнес процесів в електронній комерції. Метою є використання агрегатних моделей в організації й функціонуванню інтернет-магазинів та розробка прототипу ПЗ для перевірки запропонованих алгоритмів. Методи дослідження: агрегативні моделі Бусленко, як засіб опису й аналізу алгоритмів. В результаті розглянуті алгоритми організації електронної комерції, з використанням агентних технологій в інтернет-магазинах, розроблений прототип програмного продукту, що дозволяє перевірити коректність роботи агентів.
Keywords: інтернет-магазин; агрегат; графи; штучні агенти; мультиагентні технології