Дослідження методів автоматизації процесів у Moho Pro для створення анімації - Криворучко, М. О. (My University, 2025)
Робота присвячена дослідженню методів автоматизації процесів у Moho Pro для створення анімації. Метою роботи є детальний аналіз технологій 2D-рігінгу, дослідження сучасних інструментів та можливостей програмного забезпечення для розробки 2D-анімації, перевірки практичності на прикладі розробленних рігів, формуванні низки практичних рекомендацій щодо їх використання та оцінка їхнього впливу на кінцевий результат роботи. Розробка методів автоматизації процесів у Moho Pro для прискорення створення 2D-анімації. У роботі представлено детальний опис та аналіз існуючих методів рігінгу персонажів та взаємодії зі скелетом при створенні анімації, розроблено практичні рекомендації для впровадження методів автоматизації, включаючи авторські рішення, проведено порівняльний аналіз та оцінку ефективності досліджуваних методів рігінгу та інструментів шляхом залучення експертів для оцінювання, виявлено кращі альтернативи, оцінено економічну ефективність дослідження.
Keywords: 2d анімація; рігінг; векторна анімація; персонаж