Розроблення консалтингової системи для виробництва типу Lean production - Зеленько, В. І. (My University, 2025)
В роботі описано процес створення інформаційної системи, яка допомагає підприємствам організовувати покращення на основі Lean-підходів. Реалізовано модулі Lean Canvas, Kanban, 5S, систему ролей користувачів, панель проєктів, шаблони звітів та інструменти аналіз. Cистема побудована з використанням сучасного вебстека: React, Refine, MUI, Node.js та MongoDB. Присутня аутентифікацію через Google OAuth, управління доступом, генерацію PDF-звітів і зберігання даних. Ціль роботи була досягнута: розроблена система успішно реалізує функції Lean-аналізу та підтримує покращення виробничих процесів.
Keywords: Lean Canvas; Kanban; REACT.; REACT.