Веб-сторінка університетської бібліотеки – інформативний інструмент популяризації власних ресурсів - Бакуменко, Л. Г.; Bakumenko, L. G. (My University, 2017)
Розглянуто питання створення та функціонування WEBсторінки наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі. Рассмотрены вопросы создания и функционирования WEBстраницы научной библиотеки Харьковского государственного университета питания и торговли. The question of the establishment and functioning of WEB-page scientific library Kharkov State University, food and trade.
Веб-страница университетской библиотеки – информативный инструмент популяризации собственных ресурсов
Web page university library - informative tool popularization own resources
Keywords: веб-сторінка бібліотеки; електронні ресурси; веб-страница библиотеки; электронные ресурсы; library Web page; electronic resources; information and library services