Проектування та розробка web-сайту «Healthy Food» - Матвієнко, Н. О. (My University, 2021)
Об'єктом проектування та розробки є авторський веб-сайту створений з використанням мов HTML, CSS та мови програмування JavaScript. Дизайн сайту створено в редакторі Figma. Ціль роботи – створення веб-сайту за тематикою «Здорове харчування», що містить набори рецептів у залежності від стану здоров’я відвідувача.
Keywords: Healthy Food; здорове харчування