Обробка даних вторинних систем спостереження повітряного простору - Обод, А. І. (Системи управління, навігації та зв'язку, 2017)
Наведено порівняльний аналіз якості обробки польотних даних, що передаються за каналом відповіді вторинних систем спостереження повітряного простору. Показано, що використання послідуючої міжперіодної обробки дозволяє підвищити якість обробки даних у порівнянні з попередньою міжперіодною обробкою.
Keywords: обробка даних; вторинні системи спостереження; повітряний простір; міжперіодна обробка