Метод біоімпедансного аналізу стану пацієнта - Черкаський, І. С. (ХНУРЕ, 2022)
В роботі було проведено огляд літератури і поглиблений аналіз методів і засобів побудови пристроїв для біоімпедансного аналізу стану пацієнта
Keywords: біоімпедансометрія; хірургічні втручання; діагностика