Розробка системи автоматизації електронного листування з використанням захищених локальних баз даних - Півень Н. П. (My University, 2024)
Мета роботи – розробка системи автоматизації електронного листування з використанням захищених локальних баз даних, що включає в себе розробку та оптимізацію СУБД та модуля надсилання листів. Об’єкт розробки – процес електронного листування. Предмет розробки – система автоматизації електронного листування з використанням захищених локальних баз даних. Під час виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз актуальності роботи шляхом дослідження існуючих технологічних рішень та аналогів в сфері автоматизації систем електронного листування. Було проведено аналіз предметної області, досліджено структуру систем листування та проаналізовано технічне завдання. Було розроблено концепцію програми завдяки використанню таких методологій моделювання роботи системи як IDEF0 і IDEF1, та побудові діаграм: C4, Use-case, Sequence та структурної схеми системи. Виконано аналіз та обґрунтування вибору технологій розробки. Було розроблено програмне забезпечення, що виконує функції системи автоматизації електронного листування.
Keywords: електронне листування; модуль надсилання листів