Методи аналізу спільнот у соціальних мережах - Внучко, С. С.; Кобзєв, В. Г. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є дослідження та аналіз соціальних спільнот як засобів користування для роботи, навчання та інших потреб. В доповіді згадуються сучасні соціальні мережі та характеристика кожної з них. Проведено порівняння та аналіз недоліків сучасних соціальних мереж. Новизна даного проекту полягає у виявленні закономірностей у поведінці користувачів соціальних мереж, прогнозуванні поведінки на основі методів Data Mining, а також відкритті нових гіпотез щодо поведінки користувачів, груп користувачів.
Keywords: аналіз спільнот; соціальна мережа