Веб-платформа для мережі будівельних магазинів - Царенко, Д. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є створення веб-застосунку для мережі будівельних магазинів, що підтримує можливість адміністрування та функціонал інтернет-магазину для потенційних покупців. У ході виконання кваліфікаційної роботи було створено веб-застосунок на основі тришарової архітектури, що складається з сервера бази даних (містить у собі адміністративні дані застосунку), серверного застосунку (виконує роль посередника при обробці запитів з клієнтської сторони) та клієнтського веб-застосунку (містить графічний інтерфейс для взаємодії користувача з сервером). Для реалізації бази даних було використано діалект MariaDB мови SQL, для написання серверного застосунку – мову PHP, для клієнтського веб-застосунку – мову розмітки сторінок HTML, мову стилів CSS із надбудовою Tailwind та фреймворк React для мови Javascript. При розробці було зроблено наголос на можливості компонентної розробки, написано відповідні універсальні функції та реалізовано відповідний робочий процес застосунку.
Web Platform for a Hardware Store Chain
Keywords: тришарова архітектура; мережа будівельних магазинів; функціонал інтернет-магазину