Автоматизований метод побудови онтологічних баз знань - Іванісенко, Є. В. (My University, 2021)
Об'єктом дослідження є створення програмного засобу, який автоматично заповнює онтологічну базу знань результатами роботи алгоритму видобування знань. Метою кваліфікаційної роботи є створення елементів, які дозволяють видобувати знання та автоматично будувати онтологічні бази знань. Методами дослідження є алгоритми видобування знань та автоматичної побудови онтологій.
Keywords: онтологічна база знань; елемент; видобування знань; онтологія; текстовий документ