Програмна система для онлайн-навчання кулінарному мистецтву - Нех, Т. В. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – програмна система для онлайн-навчання кулінарному мистецтву. Мета розробки – створення веб-застосунку, що надає можливість користувачам проходити кулінарні курси, виконувати практичні завдання, переглядати навчальні матеріали, проходити тести, отримувати оцінки та взаємодіяти з викладачами. Метод розв’язання – використання ASP.NET Core з Razor Pages, мови програмування C#, бази даних SQL Server, інструментів проєктування інтерфейсу (наприклад, Figma), архітектури REST API та багаторівневої структури (Presentation, BLL, DAL). У результаті розробки створено веб-застосунок, що забезпечує реєстрацію користувачів, доступ до навчального контенту, тестування, оцінювання, перегляд відео й аналіз особистого прогресу.
Keywords: онлайн-навчання; кулінарне мистецтво; кулінарні курси