Аналіз формальної модели безпеки хмари NIST - Аулов, І. Ф.; Горбенко, І. Д. (ХНУРЭ, 2014)
Для вирішення питань загальної безпеки в хмарі та довіри до постачальника послуг необхідною умовою є розробка моделі хмари та моделі безпеки в хмарі. Мета статті – аналіз запропонованої моделі хмари та моделі безпеки NIST, яка на сьогодні перебуває в процесі розгляду та доступна у вигляді чернетки.
Keywords: модель хмари; безпека в хмарі; хмарні сервіси