Рівні засобів IIoT в інформаційних технологіях - Чала, О.; Сливка, А. (ХНУРЕ, 2023)
В тезах доповіді було проведено аналіз особливості побудови та функціонування рівнів промислового Інтернету речей. Промисловий Інтернет речей - це один з сегментів на цьому ринку що найбільш швидко розвивається. Важливою особливістю цього напрямку є те, що він спирається на існуючі технології, тобто на апаратні і програмні засоби і може бути адаптований під них та інтегруватися та об’єднуватися з існуючими.
Keywords: засоби IIoT; промисловий Інтернет речей; інформаційні технології