Модель цифрового фільтру низьких частот для відображення зображення за допомогою програмного забезпечення MatLab - Камінський, А. А. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є реалізування моделі цифрового фільтру низьких частот для відображення зображення за допомогою програмного забезпечення MatLab. В ході кваліфікаційної роботи було проаналізовано сеанс роботи та роботу фільтру низьких частот для накладання на зображення різних ефектів, наприклад, розмиття, різкість, деформацію. Також було реалізовано модель фільтру низьких частот для роботи з зображенням. Об’єкт дослідження: зміна мікро- або макрозображень для подальших робіт у відповідних наукових областях.
Keywords: фільтр низьких частот; швидке перетворення Фур’є; цифровий фільтр; розмиття