Особливості правового регулювання щодо спеціальних та виключних прав в ЄС - Стріжкова, А. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Наукова робота присвячена дослідженню проблем, що виникають із неоднозначності правового регулювання та практики надання в Європейському Союзі деяким суб’єктам господарювання спеціальних та виключних прав у різних галузях народного господарства, особливо на ринках, що перебувають у стані природних монополій.
Keywords: спеціальні права; державна антимонопольна політика