Валідація введення даних та обробка помилок - Гапон, А. О.; Федорченко, В. М. (ХНУРЕ, 2021)
Метою доповіді є проведення дослідження механізмів валідації введення даних та обробка помилок в даних, наданих користувачем або додатком. Перевірку введення і обробку помилок виведення можна розглядати як два основних і ефективних механізми захисту, які можна використовувати для пом'якшення безлічі програмних атак. Варто використовувати неповні повідомлення про помилки, що містять тільки необхідну інформацію.
Keywords: валідація даних; обробка помилок; механізми захисту даних; програмні атаки