Автоматизація збірки макету для друкованих видань - Вовк, О. В.; Митцева, О. С.; Калугін, Н. Д.; Хлиніна, С. Г. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Одним з ключових етапів підготовки книги до друку є збірка (верстка) макету. Цей етап трудомісткий і вимагає знання не тільки в галузі дизайну і оформлення, але й знання чітких технічних вимог до майбутнього макету друкованого видання. Етап верстки відіграє важливу роль у забезпеченні високої якості кінцевого продукту.
Keywords: макет для друкованих видань; друковане видання