Аналіз особливостей розробка інтернет-магазину одягу з адаптивним дизайном - Андрющенко, Т. Ю.; Скрипань, Р. О. (ХНУРЕ, 2022)
Інтернет-магазин – це магазин послуг або товарів у глобальній мережі. Згідно з офіційним визначенням, інтернет-магазин є невід’ємною частиною процесу, відомого як інтернет-комерція. Інтернет-комерція – це процес, у якому відвідувачі можуть придбати певні продукти чи послуги, пропоновані в інтернет-магазині.
Keywords: адаптивний дизайн; магазин одягу