Дослідження корисності фреймворків для Front-end розробки - Чахальян Д. Є. (My University, 2022)
У даній кваліфікаційній роботі вирішені такі питання як: огляд літератури за темою дослідження і аналіз стану проблеми і постановка задачі дослідження; важливість використання Front-end фреймворків; відмінності процесу розробки; способи підключення Front-end фреймворків; проведення експериментальної частини; розробка сайтів використовуючи фреймворки для Front-end розробки Angular та Vue.js; вибір методу проведення експерименту та його проведення з використанням обраного методу; проведення економічного обґрунтування доцільності проведення науково-дослідної роботи.
Keywords: розмір збірки; архітектура