Дослідження моделей збору інформації у системі електронної комерції - Маркевич, А. В. (My University, 2024)
Метою роботи є визначення ефективності використання систем моделей збору інформації для систем електронної комерції. У результаті роботи було досліджено ефективність використання систем моделей збору інформації для систем електронної комерції; розроблено системи генерації та відправки інформації в системи збору.
Keywords: електронна комерція; журналювання