Методи проектування програмного та інформаційного забезпечення об'єктно-орієнтованих баз даних - Гонтарєва, Д. В. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є дослідження методів проектування та інформаційного забезпечення об’єктно-орієнтованих баз даних, з’ясування того, як ведення об’єктно-орієнтованої бази даних вплине на процес розробки програмного забезпечення, які переваги та недоліки будуть виявлені. У ході виконання атестаційної роботи було розглянуто що таке об’єктно-орієнтована парадигма програмування, які популярні об’єктно-орієнтовані системи управління базами даних існують, розглянуті основні етапи проектування об’єктно-орієнтованої бази даних, розроблена модель проектування програмного та інформаційного забезпечення, фізична модель ООБД.
Methods of Designing Software and Information Support for Object-Oriented Databases
Keywords: об’єктно-орієнтована парадігма; об’єктно-орієнтована база даних; клас; атрибут; об’єкт