Методи штучного інтелекту для дослідження мутацій COVID-19 - Музика, Р. В. (My University, 2021)
Предметом досліджень є використання технології штучного інтелекту для дослідження мутацій COVID-19. Мета досліджень – розробка штучного інтелекту. Методи дослідження – створення, тестування та впровадження нових технологій для дослідження мутацій COVID-19. В результаті проведених досліджень вирішено задачу створення штучний інтелект за допомогою мови Python. Отримані результати використовуються, як нові можливості для дослідження мутацій COVID-19.
Keywords: штучний інтелект; мова Python