Федеративне машинне навчання для рішення повного самостійне водіння - Ларка, І. В.; Терзіян, В. Я. (ФОП Петров В.В., 2022)
В доповіді наводиться результати розробки алгоритмів федеративного машинного навчання на великій кількості агентів-авто. А саме: модель комп’ютерного бачення; управління автомобілем в залежності від результатів обробки кожного кадру комп’ютерним баченням; розробка алгоритму та підходу до збереження моделі; розробити алгоритм для поширення збереженої та навченої моделі на агенті через мережу інтернет; розробити алгоритм для шифрування моделі; розробити алгоритм для злиття моделей всіх підмножин агетів в єдину цілу для поширення з іншими агентами.
Keywords: комп’ютерне бачення; обробка кожного кадру