Розробка методу об’єктивного тестування респіраторно-ольфакторних порушень - Аврунін, О. Г.; Носова, Я. В.; Семенець, В. В.; Філатов, В. О.; Шушляпіна, Н. О. (ХНУРЕ, 2021)
Розроблено метод об’єктивного тестування респіраторно-ольфакторних порушень
Keywords: тестування респіраторно-ольфакторних порушень; нюх; дихання