Дослідження моделей захисних систем з різношвидкісними змінними - Наумейко, І. В.; Сова, Г. В. (My University, 2020)
Метою роботи є дослідження проблеми і рішення задач моделювання відновлення системи і поведінки людини –оператора при наявності шкідливих і небезпечних зовнішніх впливів і техногенних катастроф.
Keywords: система диференціальних рівнянь; метод Рунге-Кутти; метод Паде-апроксимації